Błąd orginalności systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Błąd orginalności systemu (/blad-orginalnosci-systemu-8251-t) |
Błąd orginalności systemu - GibGiboN - 05.08.2010 17:59 Witam wszystkich Mam pewien problem może ktoś coś mądrego doradzić? Mam system Win 7 Ultimate 64 i troszkę namieszało mi się a mianowicie zresetowałem biosa (niestety musowo ) i pokazało mi odrazu alert nieoryginalność systemu. Nie chce mi się instalować ponownie systemu bo troszkę programików mam poinstalowanych. Wyskakuje mi przy każdym włączeniu kompa abym zakupił oryginalny klucz :_) A to chyba błąd 0xC004F57 Jak to mogę zrobić żeby było jak przedtem?? proszę o pomoc dzięki z góry RE: Błąd orginalności systemu - Dzejkop - 05.08.2010 18:17 Wpisz klucz ponownie. Jedna z najprostszych mysli ktora mi przyszla. RE: Błąd orginalności systemu - andrew-jar - 05.08.2010 18:44 Witam @GibGiboN - samo zresetowanie nie pokaże takiego błędu. Przyznaj się, że miałeś pirata aktywowanego loaderem i wywaliło tablice slic2.1 z biosu. Teraz pozostaje tylko wpisanie poprawnego klucza lub instalka nowej windy. pozdrawiam RE: Błąd orginalności systemu - GibGiboN - 05.08.2010 18:47 (05.08.2010 18:44)andrew-jar napisał(a): Witam Biosa zresetowałem dlatego że sprzęt podciągałem i przesadziłem troszkę a system tak nie był oryginalny ale dobrze scracowany RE: Błąd orginalności systemu - andrew-jar - 05.08.2010 18:54 @GibGiboN - na forum nie będę pisał co i jak jak również na PW. Mając trochę myśli twórczej można poszukać na google co zrobić dalej (np. bios modyfikowany) swoją drogą nigdy nie ufaj loaderom. Myślę, że i tak dużo napisałem wbrew regulaminowi forum. Pozdrawiam (moderatora można prosić o zamknięcie tematu) |