Błąd winmdi32.rom podczas startu systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Błąd winmdi32.rom podczas startu systemu (/blad-winmdi32-rom-podczas-startu-systemu-8190-t) |
Błąd winmdi32.rom podczas startu systemu - Smokofenek - 03.08.2010 12:28 Ostatnio (tj. dwa razy) gdy uruchamiam laptopa to pokazuje mi się jakiś błąd z winmdi32.rom coś tam o jakimś module czy coś, niestety nie pamiętam dokładnie. Czym to może być spowodowane i jak to naprawić? W razie możliwości mogę sprawdzić jaki to był błąd, jednak dopiero po następnym uruchomieniu laptopa. RE: Problem z winmdi32.rom - ihatebuffering - 03.08.2010 15:26 W menu start wpisz msconfig, zakładka uruchamianie, jeśli jest tam taki wpis to go odznacz. Nie masz przypadkiem Avasta? RE: Problem z winmdi32.rom - Smokofenek - 03.08.2010 18:05 (03.08.2010 15:26)ihatebuffering napisał(a): W menu start wpisz msconfig, zakładka uruchamianie, jeśli jest tam taki wpis to go odznacz. Nie masz przypadkiem Avasta? Mam Nortona, ale problem pojawił się wczoraj (albo przedwczoraj) Było i odznaczyłem. Przy następnym restarcie zobaczę czy się to jeszcze pojawi. |