![]() |
Pytanie o sterowniki ATI - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Pytanie o sterowniki ATI (/pytanie-o-sterowniki-ati-8152-t) |
Pytanie o sterowniki ATI - Grzesiu05021988 - 01.08.2010 15:43 Mam pytanie do forumowiczów. Otóż czy słyszał ktoś kiedy ATi wyda sterowniki ze wsparciem dla hybryd montowanych w laptopach ASUS - chodzi dokładniej o karty graficzne. Bo ja mam w swoim posiadaniu lapka ASus X51ta, który ma zamontowane 2 karty graficzne - ATI RAdeon HD 3200 (zintegrowana) i ATi Mobility Radeon HD 3650. Obecnie śmigam na wersji 9.12 bo tylko te jako ostatnie można było potraktować mobility modderem. I te jako ostatnie chodzą w miarę dobrze chociaż niekiedy mi się zapaskuje ekram kolorami tęczy. ![]() tak więc nie wiecie czy najnowsza wersja Driver'ów ATi 10.7 wspiera technologię Hybrid?? Dzięki za szybką odpowiedź. Pozdrawiam. |