![]() |
Team Speak - mikrofon nie rejestruje dźwięku po włączeniu gry - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Team Speak - mikrofon nie rejestruje dźwięku po włączeniu gry (/team-speak-mikrofon-nie-rejestruje-dzwieku-po-wlaczeniu-gry-8105-t) |
Team Speak - mikrofon nie rejestruje dźwięku po włączeniu gry - Sokhar - 30.07.2010 11:19 Witam. Zostało mi polecone to forum więc wrzucam opis mojego problemu. Gram ze znajomymi w grę MMO i postanowiliśmy zacząć używać program TeamSpeak aby się szybciej porozumiewać. Po zainstalowaniu i wstępnej konfiguracji wszystko działa jak należy. Tzn. Kiedy mam włączony program, kumple mnie słyszą i ja słyszę też ich. Problem zaczyna się w momencie kiedy uruchamiam grę. Od momentu gdy jestem w grze to ja ich słyszę, natomiast oni mnie nie słyszą. Po zminimalizowaniu gry na pasek, wszystko wraca do normy, czyli jestem słyszalny, a każde zmaksymalizowanie i wejście w świat gry kończy się odcięciem mojego mikrofonu. Próby grania w trybie okna też nie przynoszą skutku. Team Speak 2.0.32.60 Rappelz Windows 7 Premium x64 Słuchawki z mikrofonem Konsultowałem ustawienia wszystkie dostępne ze znajomymi. Jest poustawiane tak samo, a jednak nie działa :/ Czekam na jakieś podpowiedzi. Jeśli nie ten dział to sorki RE: Team Speak - mikrofon nie rejestruje dźwięku po włączeniu gry - sajmon007 - 04.06.2011 21:22 rowniez mam ten problem nikt nie wie jak to naprawic? |