Problem z kluczem w SpellForce - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z kluczem w SpellForce (/problem-z-kluczem-w-spellforce-8100-t) |
Problem z kluczem w SpellForce - PiotrXxx - 29.07.2010 23:10 Witam. Mam zainstalowaną grę Spell Force (oryginalną oczywiście). Przy pierwszym uruchomieniu, przed wejściem do Menu trzeba podać CD-key. Wpisałem go i gra uruchamia się bez problemów. Natomiast przy każdym kolejnym uruchamianiu gry ciągle pyta o klucz! Miałem już wcześniej zainstalowaną tą grę na Vista i chyba na Seven RC też.. Nigdy wcześniej tak się nie "zachowywała"- wystarczyło raz wpisać klucz, podczas pierwszego uruchamiania. [ Co chyba jest zupełnie normalne.] Przeinstalowałem tą grę i nadal podczas każdego uruchomienia "płacze" o klucz! Proszę o pomoc. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Znalazłem rozwiązanie na stronach pomocy forum JoWood. Wystarczy uruchomić jako admin i wtedy wpisać klucz- wtedy zapamięta. Heh..;P |