Sprzedam Bardzo wydajną ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3 Gigabyte Multi Cooling CPU System - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Ogłoszenia (/ogloszenia-19-f) +--- Wątek: Sprzedam Bardzo wydajną ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3 Gigabyte Multi Cooling CPU System (/sprzedam-bardzo-wydajna-ati-radeon-hd-4850-1gb-ddr3-gigabyte-multi-cooling-cpu-system-8071-t) |
Sprzedam Bardzo wydajną ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3 Gigabyte Multi Cooling CPU System - StoProcent - 28.07.2010 19:57 Witam, posiadam na sprzedaż kartę graficzną : Bardzo wydajną ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3 Gigabyte Multi Cooling CPU System Grafika jest w super stanie, bardzo wydajna, jak na chwilę obecną grałem z jej pomocą na pełnych wymaganiach w każdą grę i nigdy mnie nie zawiodła - po prostu płynie ! Grafika ma Około roku gwarancji, została wymieniona z powodu popsutej innej 4850ki - nie była naprawiana tylko przysłana nowa ! Co potwierdzają dane z firmy ; TerraCom z Warszawy. Nowa karta graficzna z wersją Gigabyte multi Cooling System kosztuje około 400 zł - tydzień temu widziałem za 415 zł... Karta jest używana niecały miesiąc - nowizna.. ponieważ używałem laptopa aż odpaliłem świeżo złożonego PC dla gier ... Dla zainteresowanych proszę pytać. Każdy tak jak i ja sądzi zapewne że pasywne chłodzenie i grafika = słaba wydajność grafiki, jednak się myliłem... naprawdę odczujecie to montując ten sprzęt w swoim slocie PCIe . Nie będę za dużo wymyślał, sami się na niej nagracie po same uszy . Zachęcam do sprzedaży, pilnie potrzebuję kasę.. http://allegro.pl/item1165969181_nowa_mega_wydajna_ati_radeon_oc_hd4850_progigabyte.html Dla naszych forumowiczów tylko cena bez przesyłki, lecz w razie kontaktu proszę podać nick z forum itd. RE: Sprzedam Bardzo wydajną ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3 Gigabyte Multi Cooling CPU System - jorgo7 - 23.08.2011 09:28 Witam! Jestem zainteresowany kupnem tej karty czy oferta nadal aktualna i w jakiej cenie pozdrawiam, mój login z forum: jorgo7 Pozdrawiam RE: Sprzedam Bardzo wydajną ATI Radeon HD 4850 1GB DDR3 Gigabyte Multi Cooling CPU System - ihatebuffering - 23.08.2011 10:11 Jak dobrze pamiętam to user już ją sprzedał Pisałem z nim na gg. |