Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid (/gdzie-najlepiej-kupic-dyski-samsung-f3-do-raid-7975-t)

Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid - StoProcent - 24.07.2010 13:14

Witam, gdzie najlepiej kupić dwa dyski by pracowały w raid. Chcę by wyszło jak najtaniej a na allegro powyżej 170 zł dysk a gdzie przesyłka... Macie propozycje... swoje strony z których zamawiacie w promocjach ? Pozdrawiam Zadowolony

RE: Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid. - ihatebuffering - 24.07.2010 13:24

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale kupno dysków HDD na allegro to lekkomyślność. No chyba że zapłacimy około 40 zł za przesyłkę, naprawdę pewną. Ja polecam sklep Proline, jedziesz do niego i masz dysk od ręki, jak chcesz możesz też zamówić. Dysk aktualnie kosztuje tam 157 zł, czyli tanio, bo np w komputroniku kosztuje 200 zł.

Samsung F3 Proline 157 zł
Adresy sklepów Proline

RE: Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid. - StoProcent - 24.07.2010 13:29

Ale w proline przesyłka 50 zł bo chyba 24 zł od sztuki czy coś takiego.. PARANOJA ! Mieszkam w Mogilnie, nie wiem czy ktoś o takim czymś słyszał, pomiędzy Bydgoszczą a Gnieznem a na miejscu w sklepach to też pewnie drogo będzie [w Bydzi np.] Bo przecież w normalnym sklepie nie dostanę takiego cuda u mnie na miejscu, wszystko na zamówienia Zacieszacz.

RE: Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid - Driver - 24.07.2010 14:41

W RAM.net.pl mają najniższe ceny i wiele ciepłych opini Uśmiechnięty)

RE: Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid - stingear - 24.07.2010 14:48

Dyski twarde. Tu poszukaj po lewej masz filtry więc dopasujesz sobie co i jak.

RE: Gdzie najlepiej kupić dyski Samsung F3 do raid - ihatebuffering - 24.07.2010 15:34

Model Samsung F3 500 GB 16 MB cash, jest najlepszym dyskiem 500 GB w wielu testach, a w raid 0 są super szybkie. Są tanie, szybkie, ciche. To ich zalety według wielu ludzi. Według Ceneo.pl to Proline ma najniższą cenę w sklepach internetowych. A sklep mogę polecić od siebie. Kupowałem tam już procesor, nagrywarkę DVD, dysk twardy (działa już rok 100% żywotności).

Do 100%, możesz odliczyć podatek od dysków, (firma wujka co nie Zacieszacz), wtedy zapłacisz chyba 130 zł za 1 dysk.