Błąd podczas uruchamiania GTA 4 EFLC - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Błąd podczas uruchamiania GTA 4 EFLC (/blad-podczas-uruchamiania-gta-4-eflc-7963-t) |
Błąd podczas uruchamiania GTA 4 EFLC - StoProcent - 23.07.2010 19:20 Witam. GTA 4 EFLC Po kliknięciu Play Offline [nie rejestruję się na Social Club ponieważ mi to nie potrzebne] Gta wywala błąd. Mam oryginalną płytę kupioną za 150 zł... na laptopie jakiś niecały miesiąc temu gra się zainstalowała i się uruchamia lecz wiadomo grafika zbyt słaba na komfortowe widowisko więc chcę na moim eleganckim sprzęcie pograć tak na poważnie a tu klapa [patrz załącznik]. Czy potrzeba jakieś patche czy coś ? Przecież powinno się to elegancko uruchomić.... Moja specyfikacja sprzętowa : AMD @ 4x3.2 B55 ; 2 GB DDR2 Dual Corsair Dominator 1066 mhz ; ATI HD 4850 1 GB DDR3. Proszę o pomoc bo naprawdę się zezłościłem... właśnie wgrałem aktualizację grafiki [30 mb i zdziwiony że zainstalowało ponad 100 mb komponentów - sterowniki grafiki i inne bez instalacji CCC]. Pozdrawiam. LAS RĄK ! RE: Błąd podczas uruchamiania GTA 4 EFLC - ihatebuffering - 23.07.2010 21:54 Wejdź do folderu gdzie zainstalowałeś grę i spróbuj ustawić uruchom jako admin pliki exe. Następnie spróbuj uruchomić grę nie z lauchera tylko bezpośrednio z play.exe itp (wiesz o co chodzi). |