Rozwiązany Instalacja Windows 7 nie może się zakończyć (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Instalacja Windows 7 nie może się zakończyć (rozwiązany) (/instalacja-windows-7-nie-moze-sie-zakonczyc-rozwiazany-786-t) |
Instalacja Windows 7 nie może się zakończyć (rozwiązany) - Tymek - 28.07.2009 07:18 Witam. Mam problem z instalacją Windowsa tuż na samym początku. Bowiem wkładam płytę, bootuje ją i pisze "Starting Windows" Windows ładuje pliki, wychodzi mi niebieskie okno i nic się nie dzieje. Widzę tylko niebieskie okno. Pomóżcie jakoś. Jest to wersja 7260 64bit. RE: Problem z instalacją W7! pomocy! - Kazik - 28.07.2009 07:28 A jak długo to trwa ? U mnie też tak wyglądała instalacja, myślałem że coś jest nie tak ale w końcu się doczekałem dalszych etapów. RE: Problem z instalacją W7! pomocy! - Tymek - 28.07.2009 07:31 Myślę że czekałem coś koło minuty, nic się nie ładowało, sam niebieski ekran. RE: Problem z instalacją W7! pomocy! - Dk4rol - 28.07.2009 07:35 Musisz trochę poczekać, aż odpali się setup... Ja czekałem ok. 7 minut... P.S Windowsa instalujesz z BIOSu, czy z Windowsa wcześniej zainstalowanego (np. XP)... Jeżeli instalujesz z BIOSu to musisz trochę poczekać... Jeżeli z systemu to trwa trochę szybciej... Nie wiem czemu, ale u mnie przy instalacji nie było formatowania dysków, to tak powinno... (ale to już z innej beczki) RE: Problem z instalacją W7! pomocy! - Tymek - 28.07.2009 07:36 Dzięki za informacje Pozdrawiam |