Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Brak możliwości regulacji dźwięku w WinFast PVR2. - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Brak możliwości regulacji dźwięku w WinFast PVR2. (/brak-mozliwosci-regulacji-dzwieku-w-winfast-pvr2-7826-t)

Brak możliwości regulacji dźwięku w WinFast PVR2. - fireones - 17.07.2010 15:48

Witam!

Od kiedy zainstalowałem Win7 Ultimate nie mogę regulować głośności w programie WinFast PVR 2. Moja karta to WinFast TV 200 XP Expert Mam zainstalowane sterowniki do tej karty. Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki za pomoc.

RE: Brak możliwości regulacji dźwięku w WinFast PVR2. - bodziulla - 17.07.2010 17:46

Hej.
Spotkałem się z tym problemem. Pobrałem najnowsze sterowniki dla tej karty jak i również aplikację najnowszą. Gdy to zainstalowałem problem zniknął. Niekiedy gdy trzeba ustawić głos trzeba tam nacisnąć dla regulacji głosu (chyba klawisz A lub H). Cwaniak

RE: Brak możliwości regulacji dźwięku w WinFast PVR2. - fireones - 17.07.2010 20:15

Niestety, ale to nic nie daje.

RE: Brak możliwości regulacji dźwięku w WinFast PVR2. - ihatebuffering - 17.07.2010 21:00

Widocznie to problem ze sterownikami, zaktualizuj je Drivermaxem według tej porady : Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada). Możesz jeszcze przejrzeć TE wątki na Naszym forum.

RE: Brak możliwości regulacji dźwięku w WinFast PVR2. - fireones - 20.07.2010 13:33

Niestety, ale to znowu nic nie pomogło.