Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny (/problemy-z-nowymi-kompozycjami-pytania-nt-wygladu-windows-7-watek-glowny-7810-t)

Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - dziki314 - 16.07.2010 15:14

Tylko ten plik odpowiada za co innego a nie za ekran logowania.Zadowolony
A tak po za tym czy ty wiesz za co odpowiada plik ExplorerFrame i co on zmienia.

RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - Cichyy - 16.07.2010 15:33

Cytat:Tylko ten plik odpowiada za co innego a nie za ekran logowania
Za co wg. Ciebie??

Cytat:A tak po za tym czy ty wiesz za co odpowiada plik ExplorerFrame i co on zmienia.
No chyba to, co ma w nazwie- Explorer frame.... Zmienia m.in przyciski nawigacyjne w explorerze

RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - dziki314 - 16.07.2010 15:37

Ja spędziłem prawie 2 miesiące w plikach po 10-14 godz a ty byś chciał na tacy od razu.Zadowolony

RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - Cichyy - 16.07.2010 15:41

Nie rozumiem Ciebie... Plik authui.dll pozwolił mi zmienić ramkę przy avatarze na ekranie logowania. Nie chcesz, to nie wierz.

RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - dziki314 - 16.07.2010 15:43

No do dobra wieżę ci na słowo chciałem cię sprawdzić.Cwaniak
A co do tego ExplorerFrame to dałeś rade sobie.