Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny (/problemy-z-nowymi-kompozycjami-pytania-nt-wygladu-windows-7-watek-glowny-7810-t) |
Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - dziki314 - 16.07.2010 15:14 Tylko ten plik odpowiada za co innego a nie za ekran logowania. A tak po za tym czy ty wiesz za co odpowiada plik ExplorerFrame i co on zmienia. RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - Cichyy - 16.07.2010 15:33 Cytat:Tylko ten plik odpowiada za co innego a nie za ekran logowaniaZa co wg. Ciebie?? Cytat:A tak po za tym czy ty wiesz za co odpowiada plik ExplorerFrame i co on zmienia.No chyba to, co ma w nazwie- Explorer frame.... Zmienia m.in przyciski nawigacyjne w explorerze RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - dziki314 - 16.07.2010 15:37 Ja spędziłem prawie 2 miesiące w plikach po 10-14 godz a ty byś chciał na tacy od razu. RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - Cichyy - 16.07.2010 15:41 Nie rozumiem Ciebie... Plik authui.dll pozwolił mi zmienić ramkę przy avatarze na ekranie logowania. Nie chcesz, to nie wierz. RE: Problemy z nowymi kompozycjami, pytania nt. wyglądu Windows 7 - wątek główny - dziki314 - 16.07.2010 15:43 No do dobra wieżę ci na słowo chciałem cię sprawdzić. A co do tego ExplorerFrame to dałeś rade sobie. |