![]() |
The Sims 3 - nie włącza się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: The Sims 3 - nie włącza się (/the-sims-3-nie-wlacza-sie-7800-t) |
The Sims 3 - nie włącza się - Skymad - 15.07.2010 18:30 Witam Was serdecznie, zainstalowałem Simsy 3, chcę włączyć, a tu suprise, z głośników słychać taki jakby dźwięk odpowietrzania czy czegoś (??), albo dźwięk zanim jeszcze włącza się gra, tylko że potem gra się nie włącza... nie mam pojęcia w czym problem, stery nowe, spokojnie by pociągnął komp na full, a pomimo to nie chcą się włączyć ![]() E5200 @ 3.5 2 GB EP31-DS3l (FDa) 4850 Próbowałem wrzucić nowy DX i .NET, to wywala, że jest już najnowszy... Wie może ktoś w czym problem, będę wdzięczny za wszystko ![]() F**K YEA ! Problemem były pliki odpowiedzialne za emulację kontrolera od Xboxa (xinput1_1.dll, 1_2, 1_3, 9_1_0) Przenieście, skasujcie, whatever. |