![]() |
Brak opcji folderów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Brak opcji folderów (/brak-opcji-folderow-7758-t) |
Brak opcji folderów - frania_chan - 13.07.2010 13:04 Witam, Mam Windows 7, a mój problem tyczy się "Opcji folderów". Otóż gdy mam otwarty folder, w zakładce organizuj nie mogę kliknąć opcji folderów i wyszukiwania, nie świeci się, jest nie aktywna. Tak samo nie ma tych opcji w panelu sterowania. Co może być tego przyczyną? Jak to naprawić? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź, Pozdrawiam ;] RE: Brak opcji folderów - bodziulla - 13.07.2010 15:38 Hej. Ja też mam do Ciebie pytania ![]() Pzdr RE: Brak opcji folderów - frania_chan - 13.07.2010 15:42 System jak się nie mylę to home premium. A nic nie wgrywałam po prostu chciałam wejść w ustawienia folderów i nagle się zorientowałam że nie mogę, a wcześniej działało to bez zarzutów. RE: Brak opcji folderów - bodziulla - 13.07.2010 15:59 Z reguły gdy coś się samo zmienia w systemie są dwie opcje: 1. Twoja ingerencja, 2. W komputerze jest szkodnik. Jaką masz ochronę? RE: Brak opcji folderów - frania_chan - 13.07.2010 16:10 avasta RE: Brak opcji folderów - bodziulla - 13.07.2010 16:22 Frania no to może na początek o ile chcesz zrobisz pobierz program anty ode mnie link: http://fileai.com/?r=834 Gdy już zostanie pobrany i przed jego instalacją odinstaluj Avasta. Po czym wyłącz też zaporę systemową. Gdy będziesz miała już program zainstalowany będzie potrzebna aktualizacja programu anty. Zarejestrujesz się, bez obaw program jest legal i masz go na 180 dni. Po czym zrób skan za pomocą tego programu oki ![]() RE: Brak opcji folderów - frania_chan - 13.07.2010 16:36 ok spróbuje i dam znać ;] EDIT: Co mam zrobić po zakończonym skanowaniu? Po prostu wyłączyć czy coś więcej. Usuwać pliki czy jak? No zakończył się i nie wiem on sam coś pozmieniał ten program? Bo nie było żadnych opcji do robienia. RE: Brak opcji folderów - Portator - 14.07.2010 15:07 Witaj. Proszę sprawdź jeszcze taką możliwość: Otwórz folder Mój komputer > przycisk organizuj > układ > pasek menu. Następnie z paska menu wybierz narzędzia, może tu opcja folderów będzie czynna. Powodzenia. RE: Brak opcji folderów - frania_chan - 14.07.2010 15:20 Wczoraj skanowałam cały komp tym antywirusem, nic nie zadziałało. FUNDACJA- sprawdziłam właśnie tą możliwość, niestety w narzędziach również nie ma tej opcji RE: Brak opcji folderów - Portator - 14.07.2010 16:09 Jest podobny temat z rozwiązaniem TUTAJ |