Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu (/zawieszanie-sie-laptopa-przy-odtwarzaniu-filmow-z-internetu-7675-t) |
Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - CinAss - 08.07.2010 17:30 Witam Mam mały problemik , mam laptopa msi ge700 zainstalowałem na nim Windows 7 64 po przeczytaniu na forum że nie mogę na przeglądarce IE8 oglądać filmików na youtube wiec zainstalowałem Mozille FF. Wszystko spoko działa ... aż tu nagle pod koniec filmiku czasami w połowie CZARNY ekran i buczenie z głośnika , komp się wiesza .Problem ten występuje nie tylko na stronce youtube ale na innych stronkach z filmami . Nie wiem co zrobić . Jakaś porada rada :) Pozdrawiam dla użytkowników portalu. RE: Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - GaryFisher - 08.07.2010 17:45 Witaj, Szczerze powiem, ze nie spotkałem się z podobnym problemem, może spróbuj zainstalować sobie kodeki - na forum jest b. fajnie opisane jak korzystać z K-lite Mega Codec Pack. Winą również może leżeć po stronie wtyczki Flash'a - spróbuj ją zaktualizować Może za dużo filmów dla dorosłych Twój komputer nie pozwala oglądać pozdrawiam RE: Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - CinAss - 08.07.2010 19:29 Kodeki do oglądania filmików z youtube ? Flash zainstalowany przy instalacji przeglądarki (ostatnia wersja) ! RE: Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - ihatebuffering - 09.07.2010 10:04 Zapoznaj się z tym tematem, i zaktualizuj wszystkie sterowniki. Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada). RE: Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - CinAss - 10.07.2010 20:01 Zaktualizowałem sterowniki ( 2 od wifi i od mostku ) obejrzałem 1 filmik włączyłem drugi i ... czarny ekran (zawieszka) nie wiem co zrobić z tym problemem . Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ? RE: Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - CinAss - 19.07.2010 21:34 Widzę że nikt nie ma pomysłu ... RE: Zawieszanie się laptopa przy odtwarzaniu filmów z internetu - bodziulla - 20.07.2010 02:40 Nikt nie ma pomysłu z Twojego powodu Windows 764?Co to za system Może teraz oprzytomniejsz i podasz inne dane |