Windows 7: Zawieszenie się systemy podczas uruchomienia (Czarny ekran śmierci) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Windows 7: Zawieszenie się systemy podczas uruchomienia (Czarny ekran śmierci) (/windows-7-zawieszenie-sie-systemy-podczas-uruchomienia-czarny-ekran-smierci-7610-t) |
Windows 7: Zawieszenie się systemy podczas uruchomienia (Czarny ekran śmierci) - beret88430 - 06.07.2010 13:12 Siema nie wiem czy to dobry wątek , jeśli nie to przepraszam, lecz mam poważny problem.Pewnie wiecie o co chodzi przy włączeniu komputera pojawia się normalnie napis zapraszamy lecz po nim tylko czarny ekran i kursor dodam że tryb awaryjny chodzi normalnie lecz już nawet nie pomaga przywracanie systemu wiem że jest to spowodowane aktualizacją systemu wiecie jak sobie z tym poradzić? RE: Windows 7 "Czarny ekran śmierci" - House - 06.07.2010 13:13 System legalny ? RE: Windows 7: Zawieszenie się systemy podczas uruchomienia (Czarny ekran śmierci) - beret88430 - 06.07.2010 15:01 Tak legalny lecz płyty nie posiadam gdyż po sylwestrze kupiłem nowy komputer i nie wziąłem wraz z płytą. RE: Windows 7: Zawieszenie się systemy podczas uruchomienia (Czarny ekran śmierci) - bodziulla - 06.07.2010 21:13 Hej. Może tak czyli kupiłeś laptopa?. Możesz używać opcji napraw nie wiem jaki to model ale może być za pomocą klawisza F8 lub dalej nie wiem strzelam, bo nie znam modelu. Czy pamiętasz odnośnie aktualizacji czy dotyczyła ona sprzętu?. RE: Windows 7: Zawieszenie się systemy podczas uruchomienia (Czarny ekran śmierci) - beret88430 - 07.07.2010 08:11 Nie kupiłem laptopa, tylko samą jednostkę centralną odnośnie aktualizacji to wiem, że się robiły.Na ten dzień chodzi mi komputer, gdyż pousuwałem z dysku C niepotrzebne rzeczy, które zwolniły mi kilkanaście GB , zrobiłem również scan Antywirusem i przywrócił mi się system za pomocą opcji"przywróć system" oraz wgrałem fixshell , który w niektórych wypadkach pomagał.Od wczoraj chodzi ale nie wiem na jak długo, więc jeśli macie jakieś inne pomysły powiedźcie. RE: Windows 7: Zawieszenie się systemy podczas uruchomienia (Czarny ekran śmierci) - bodziulla - 07.07.2010 13:47 Hej. Uważam, że problem już sobie praktycznie rozwiązałeś i przyczyną była jakaś szkodliwa aplikacja na Twoim kompie. Teraz możemy spekulować jaka to była może to był jakiś szkodnik lub coś w tym rodzaju. Jeszcze jest opcja gdyż wspomniałeś, że po aktualizcji to się stało może rzeczywiście miałeś trochę już zagracony system można powiedzieć, że było mu tzw. "duszno" i sam Tobie wskazał abyś o niego ciut zadbał i to było przyczyną jego buntu. Teraz utrzymuj to co zrobiłeś usuwaj to co niepotrzebne i staraj się o nim niekiedy pomyśleć, że on też potrzebuje tzw. "opieki";). Pzdr miłego użytkowania |