![]() |
Rozwiązany Jak usunąć ramki skrótów? (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak usunąć ramki skrótów? (rozwiązany) (/jak-usunac-ramki-skrotow-rozwiazany-7600-t) |
Jak usunąć ramki skrótów? (rozwiązany) - KamilKiri - 05.07.2010 20:37 Witam. Przed chwilą pojawiły mi się dziwne ramki wokół ikonek skrótów...brzydko to wygląda i poradźcie jak to zlikwidować ![]() ![]() Dzięki. RE: Dziwne ramki wokół skrótów - Driver - 05.07.2010 20:43 Klikasz prawym przyciskiem myszy na Komputer potem Właściwości, następnie Zaawansowane ustawienia systemu, ustawienia Wydajności i zaznaczasz Pokaż przeźroczysty prostokąt zaznaczenia. Voila! ![]() RE: Dziwne ramki wokół skrótów - KamilKiri - 05.07.2010 21:12 Niestety dalej to samo...chodzi mi o tą małą ob ramówkę wokół każdej ikony. RE: Dziwne ramki wokół skrótów - Portator - 06.07.2010 08:18 Witaj. Ramka wokół ikon, pojawia się gdy są one zbyt duże w stosunku do zapisanego rozmiaru. Proszę spróbuj: wciśnij klawisz Ctrl i kółkiem myszy zmniejsz rozmiar a potem PPM na pulpit i odśwież. Powodzenia RE: Jak usunąć ramki skrótów? - KamilKiri - 06.07.2010 23:47 Dzięki ale wykombinowałem to przed zaglądnięciem tutaj ale pomogło ![]() |