![]() |
Crysis i Conquest - czarny ekran błąd program przestał działać - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Crysis i Conquest - czarny ekran błąd program przestał działać (/crysis-i-conquest-czarny-ekran-blad-program-przestal-dzialac-7596-t) |
Crysis i Conquest - czarny ekran błąd program przestał działać - cancelled - 05.07.2010 19:52 Witam mam taki problem: posiadam Windows 7 Home Premium i gdy włączam crysisa lub lord of the rings: conquest nagle pojawia się czarny ekran i wyskakuje błąd, że program przestał działać i wywala mnie do pulpitu. Sprzęt: Intel Core 2 Duo 2,8 GHz BOX Nvidia GeForce GTX 260 4 GB RAM RE: Problem z Crysis i Conquest - Czarny ekran i wywala do Pulpitu. - House - 05.07.2010 20:04 1. Uruchamiaj program jako administrator (prawoklik - uruchom jako administrator). 2. Zaktualizuj patche gry. 3. 1 i 2 punkt powinien pomóc. RE: Problem z Crysis i Conquest - Czarny ekran i wywala do Pulpitu. - cancelled - 05.07.2010 20:23 O ile problem w Crysisie się rozwiązał (wyłączyłem anty-aliasing) tak w conquescie wywala mnie podczas odpalania i wyskakuje taki błąd jaki zamieszczam w załączniku. RE: Problem z Crysis i Conquest - Czarny ekran i wywala do Pulpitu. - House - 05.07.2010 20:27 Zastosowałeś się do mojej porady ? DO 1 i 2 punktu ? RE: Problem z Crysis i Conquest - Czarny ekran i wywala do Pulpitu - cancelled - 05.07.2010 20:29 Tak, to było pierwsze co zrobiłem. RE: Problem z Crysis i Conquest - Czarny ekran i wywala do Pulpitu - ihatebuffering - 05.07.2010 20:44 Jeśli zainstalowałeś ten patch, to zaktualizuj wszystkie stery według tej porady Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada). A do karty graficznej sterowniki pobierz ze strony Nvidii. Win 32 czy 64 bitowy ? RE: Crysis i Conquest - Czarny ekran błąd program przestał działać - cancelled - 05.07.2010 20:52 Mam zainstalowanego patcha oraz najnowsze sterowniki karty, mimo to nadal ten sam błąd. |