![]() |
Windows blokuje mi grafike - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Windows blokuje mi grafike (/windows-blokuje-mi-grafike-7560-t) |
Windows blokuje mi grafike - galaxy938 - 03.07.2010 17:50 Witam jestem tu nowy. Mam Windows 7 Ultimate 32-bit, wczoraj zainstalowałem system i po pierwszym restarcie pojawił się problem z kartą graficzną i kartą sieciową otóż windows je zablokował (Kod błędu 43). Sterowniki sieciówki zaktualizowałem a grafiki nie udało mi się, na innym forum polecano mi próbować kilku wersji sterowników i tak zrobiłem ale to nie pomogło, próbowałem nawet programu DriverMax ale też nie pomógł. Mój sprzęt to AMD Athlon XP 2600+, ABIT NF7 v.2.0, 2GB RAM DDR333 Kingston, ATI Radeon 9800PRO, Chieftec 360W DF Proszę o pomoc Z, góry dziękuje. RE: Windows blokuje mi grafike - Sewer78 - 06.07.2010 06:56 Może zrób tak. Ściągnij sterowniki do sieciówki i grafy. Sieciówke masz pewnie onboard wiec wyłącz ja w biosie , odinstaluj i zainstaluj stery do grafy. Zobacz czy bez karty sieciowej będzie OK. Jak będzie OK to włącz ją i zainstaluj stery i się módl ![]() |