Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej (/plyta-glowna-asus-k8n-i-sterowniki-do-niej-7522-t)

Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - Jedras16 - 01.07.2010 22:21

Witam, szukam sterowników do płyty głównej ASUS K8N.
Używam Windows 7 Ultimate.

Z góry dziękuje : )

Pozdrawiam

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - bodziulla - 02.07.2010 00:05

Pytanie do jakiej wersji W7 x64 czy x32 bity?

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - Jedras16 - 02.07.2010 00:17

x32 bit

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - bodziulla - 02.07.2010 00:47

Mam pytanie. Czy Twój system nie wyszukał sterowników do płyty czy masz może inny problem tzn czy masz jakieś komunikaty w menedżerze urządzeń na żółto?

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - Jedras16 - 02.07.2010 01:18

Nie mam wgl internetu. Na XP mi wszystko smigalo dobrze. Gdy proboje polaczyc sie z jakas strona to brak polaczenia. Jak sprawdzam co jest nie tak to wyswietla mi sie informacja bym zresetowal modem i to nic nie daje.

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - bodziulla - 02.07.2010 01:31

Prośba pisz z polskimi znakami, bo otrzymasz warna i nie znajdziemy przyczyny czyli post do kosza! Możesz zrobić screena z menedżera urządzeń?
Jaki masz modem?

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - Jedras16 - 02.07.2010 01:44

Zaraz wstawię screena. Zabiłeś mnie z tym pytaniem, nie wiem...
http://img194.imageshack.us/img194/8728/menedzerurzadzen.jpg
Mam Windows 7 ENG Ultimate.

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - bodziulla - 02.07.2010 02:19

Ok na pierwszy rzut oko masz problem z audio. Czy znasz program drivermax?. Jeżeli nie to pobierz link:
DriverMax
Program jest intuicyjny dasz sobie radę co masz wybrać z sterowników. Jak coś tutaj jest porada na temat aktualizacji sterowników:
DriverMax
Jeżeli sobie nie poradzisz daj znakiCwaniak

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - stingear - 02.07.2010 07:40

Support ASUS wejdź do działu Download i znajdź swoją płytę, wybierz wersję systemu i ściągaj. Jeśli nie ma wsparcia dla W7, ściągaj dla Visty.

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - Jedras16 - 02.07.2010 12:47

Bo ja mam dwa systemy na kompie. Na dysku C: mam XP a na E: mam siódemkę. I jak ściągnąłem ten program to go zainstalowałem na dysku C:. Ściągnąłem sterowniki których nie mam i zresetowałem kompa by się zalogować na siódemce. Zainstalowałem program. Wszedłem do D: i wyszukałem dane sterowniki. PPM i Open with DriverMax. Przez chwilę się ładowało ale nic się nie stało...Nie wiem co jest grane...

stingear: nie ma tam nawet sterowników dla Visty...

RE: Płyta główna Asus K8N i sterowniki do niej - bodziulla - 02.07.2010 18:16

Hej.
Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale z Twojej wersji wychodzi, że sam program nie zainstalowałeś na partycji gdzie znajduje się W7?. Jeżeli tak jest to musisz sam program też zainstalować na systemie i partycji W7Cwaniak
Pzdr