![]() |
Komputer nie chce się zahibernować - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Komputer nie chce się zahibernować (/komputer-nie-chce-sie-zahibernowac-7510-t) |
Komputer nie chce się zahibernować - mariuszkx - 01.07.2010 08:11 Witam, jak w temacie - posiadam laptopa i komputera nie wyłączam tylko hibernuje lecz któregoś dnia po wciśnięciu hibernuj - niby zaczyna sie hibernować,ale juz po chwili ( ok 2 sec ) system znowu działa - tak jakby coś nie pozwalało mu przejść w stan hibernacji. Wyłączałem i włączałem hibernacje poprzez komendę w konsoli CMD ,ale nadal to samo ;( Czy spotkał się ktoś z podobnym problemem ? RE: Komputer nie chce się zahibernować - bodziulla - 01.07.2010 08:15 Hej. A próbowałeś dokonać zmian poprzez panel sterownia/ system i zabezpieczenia/ opcje zasilania w opcjach jakie masz zasilanie sprawdź hibernację na jaki czas masz włączony. Poprzez wiersz poleceń niekoniecznie może trzymać na stałe. Sprawdź tak najpierw ![]() Pzdr RE: Komputer nie chce się zahibernować - mariuszkx - 01.07.2010 08:25 (01.07.2010 08:15)bodziulla napisał(a): Hej. W opcji zasilanie jest tylko czas do uśpienia a do hibernacji nie ma ;/ RE: Komputer nie chce się zahibernować - bodziulla - 01.07.2010 08:35 No tak masz rację pomyliłem uśpienie z hibernacją. Jeszcze raz ta sama ścieżka panel sterownia/ system i zabezpieczenia/ opcje zasilania/ wybór Twojej opcji zasilania (zmień ustawienia planu)/ zmień zaawansowane ustawienia zasilania. Pokaże się okno dialogowe i w opcji "Uśpienie" jest podopcja "Hibernacja" i tam ustaw jak potrzebujesz ![]() Pzdr |