![]() |
Problem z okienkiem zapisu pliku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z okienkiem zapisu pliku (/problem-z-okienkiem-zapisu-pliku-7450-t) |
Problem z okienkiem zapisu pliku - 2mic - 27.06.2010 20:17 Witam. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego znikło mi nagle okienko z wyborem miejsca zapisania pliku? Można to jakoś włączyć..? ![]() RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - bodziulla - 27.06.2010 22:55 Hej. Spróbuj tak. Organizuj/ układ/ oknienko nawigacji ( ma być zaznaczone). Jak nie pomoże pisz. Tylko mam pytanie jeżeli nie pomoże. Czy wiesz w jakiej sytuacji to się stało np: wgrałeś coś albo tak samo się zrobiło?. Jaki masz program anty?. RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - 2mic - 28.06.2010 07:45 (27.06.2010 22:55)bodziulla napisał(a): Spróbuj tak. Organizuj/ układ/ oknienko nawigacji ( ma być zaznaczone).Mam zaznaczoną tą opcje i nic.. To stało sie nagle nic nie wgrywałem nagle zapisuje sobie plik i taki problem. Posiadam Kasperskiego Internet Security 2011. Próbowałem zapisywać plik w IE i normalnie jest okienko z wyborem lokalizacji, tylko w mozilli nie ma. Przeinstalowałem i dalej to samo.. RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - ihatebuffering - 28.06.2010 08:49 Spróbuj przywrócić system do momentu gdy problem nie występował. W menu start wpisz przywracanie systemu, zatwierdź enterem, i wybierz punkt przywracania z odpowiednią datą. RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - 2mic - 28.06.2010 13:48 (28.06.2010 08:49)ihatebuffering napisał(a): Spróbuj przywrócić system do momentu gdy problem nie występował. W menu start wpisz przywracanie systemu, zatwierdź enterem, i wybierz punkt przywracania z odpowiednią datą. Odpada, nie będę przywracał systemu. RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - House - 28.06.2010 13:53 Dlaczego? Nie chcesz rozwiązać swojego problemu ? RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - 2mic - 28.06.2010 15:46 Chcę ale nie w ten sposób.. RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - House - 28.06.2010 15:57 Skoro "ptaszek przy oknie nawigacji nie działa", to przywracanie jest jedyną pewną i bezawaryjną formą przywrócenia komputera do stanu sprzed występowania tego problemu. W temacie Usuwanie zbędnych pozycji z okienka nawigacji w eksplorerze Windows (tutorial) masz opcje rejestru odpowiedzialne za okno Nawigacji - sprawdź czy masz ustawione jak w domyślnych ustawieniach (po przeglądnięciu tego wątku). RE: Problem z okienkiem zapisu pliku - Nostromo - 28.06.2010 18:44 Nie bądź uparty (głupi), Przywracanie Systemu nie boli (nic nie tracisz) a jest po to, żeby rozwiązywać problemy takie jak twój, Dell dobrze radzi. Za parę minut wszystko będzie OK. |