Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z instalacją sterowników karty graficznej Ati Radeon x9600 series - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Problem z instalacją sterowników karty graficznej Ati Radeon x9600 series (/problem-z-instalacja-sterownikow-karty-graficznej-ati-radeon-x9600-series-7404-t)

Problem z instalacją sterowników karty graficznej Ati Radeon x9600 series - stacho5132 - 25.06.2010 20:30

Witam mam problem z instalacją sterowników do Ati Radeon x 9600 series w Windows 7 Ultimate. Po zainstalowaniu systemu wszystkie informacje w własciwościach systemu są Niedostępne, gdy instaluje z oryginalnej płyty którą dostałem razem z kartą instalacja przebiega prawidłowo na końcu restartuje komputer i nic dalej to samo tak jest tylko w Windows 7 ultimate, gdy zainstalowałem Windows 7 home premium z tej samej płyty sterowniki sterowniki zainstalowały się same podczas instalacji dlaczego tak się dzieje? Proszę o pomoc!

RE: Problem z instalacją sterowników karty graficznej Ati Radeon x9600 series - bodziulla - 25.06.2010 20:59

Hej.
Mam pytanie przedtem miałeś WHP7 x32 czy x64?. Teraz masz W7U ale x32 czy x64?
Ale myślę, że możesz sobie z tym poradzić pobierając DriverMax. On pobierze sterownik odpowiedni dla Twojej karty, ale gdy będziesz instalować najpierw ten co masz odinstaluj.Cwaniak

RE: Problem z instalacją sterowników karty graficznej Ati Radeon x9600 series - stacho5132 - 25.06.2010 21:26

Przedtem miałem WHP7 x32 i teraz ultimate też mam x32. Ok spróbuje drivermax. Dziękuje za odpowiedź