![]() |
Rozwiązany Winlogon.exe komunikat (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Rozwiązany Winlogon.exe komunikat (rozwiązany) (/winlogon-exe-komunikat-rozwiazany-7317-t) |
Winlogon.exe komunikat (rozwiązany) - mrBi - 20.06.2010 23:04 Witam, to mój pierwszy i nie ostatni post na tym forum ![]() Mam Windows 7 64bit. ![]() RE: Winlogon.exe komunikat - Portator - 21.06.2010 05:32 Witaj. Proponuję użyć przywracania systemu o kilka dni do tyłu. Panel sterowania > odzyskiwanie > otwórz przywracanie systemu. Jeżeli się nie uda w sposób normalny, spróbuj trybu awaryjnego ( F8 przed ukazaniem się logo Windows ). Jeżeli i to nie pomoże, przeczytaj: TO Powodzenia. RE: Winlogon.exe komunikat - ihatebuffering - 21.06.2010 08:20 mrBi posiadasz może stację dyskietek ? Jeśli nie albo jej nie używasz to wejdź do Menedżera Urządzeń i kliknij PPM na Stacja dyskietek i kliknij Wyłącz. Jak nie pomoże przywracanie systemu albo wyłączenie stacji to pokaż co masz w autostarcie (w menu start wpisz msconfig, zakładka uruchamianie). RE: Winlogon.exe komunikat - mrBi - 21.06.2010 11:39 Póki co wyłączyłem stację dyskietek i się nie pokazał ten komunikat, ale jak się znowu pokaże to użyje przywracania systemu. Dzięki chłopaki. |