Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Niemożliwość istalacji programów na Windows 7 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Niemożliwość istalacji programów na Windows 7 (/niemozliwosc-istalacji-programow-na-windows-7-7275-t)

Niemożliwość istalacji programów na Windows 7 - konri101.101 - 17.06.2010 18:44

Witam wszystkich forumowiczów!
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, gdyż moja siódemka ostatnio odmówiła posłuszeństwa, mianowicie, kiedy instaluje cokolwiek (z dysku czy z płyty) instalator się nie włącza (w niektórych plik się tylko wyodrębnia), a komputer się zawiesza. Czy da się to rozwiązać?

Z góry dziękuję Zacieszacz

RE: Problem z instalacją - ihatebuffering - 17.06.2010 19:32

Pamiętasz od kiedy to się zaczęło, może od instalacji jakiegoś programu itp. Spróbuj przywrócić system do momenty, gdy problem nie występował. Jeśli system się zawiesza to wygląda to na infekcję, przeskanuj porządnie cały komputer a następnie zbootuj płytę z Win 7 i użyj opcji Napraw a powinno pomóc.

RE: Problem z instalacją - konri101.101 - 17.06.2010 19:47

Hmmm... przywracanie nie pomogło... skanowanie nic nie wykryło, a teraz, jak chcę włączyć płytkę z windowsem, komputer nie reaguje na "dowolny klawisz"... może to i głupie pytanie, ale "Jak to naprawić?"

RE: Problem z instalacją - dyzio2 - 17.06.2010 19:57

A może klawiaturę masz podłączoną przez USB.

RE: Problem z instalacją - konri101.101 - 17.06.2010 19:59

Tak... bezprzewodowa... (dla ścisłości Logitech Cordles Desktop EX 100) ...niedawno kupiłem, więc może dlatego... nie wiem.

RE: Problem z instalacją - dyzio2 - 17.06.2010 20:08

Więc musisz połączyć przez PS2,inaczej nie zadziała.

RE: Problem z instalacją - bodziulla - 18.06.2010 19:11

Czy możesz dać jakoś podpowiedź. Stało się to samoistnie czy coś zrobiłeś typu wgrałeś coś, może byłeś na jakichś stronkach nie wiem cokolwiek po czym zauważyłeś, że tak się dzieje?.