![]() |
Windows 7 - nie można zamknąć systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Windows 7 - nie można zamknąć systemu (/windows-7-nie-mozna-zamknac-systemu-7243-t) |
Windows 7 - nie można zamknąć systemu - BaTToR - 16.06.2010 08:27 Witam Mam problem z zamykaniem systemu zawiesza się - wyświetla się "Zamykanie" i tak możemy czekać godzinami. Doszedłem do wniosku iż dzieję się tak jak tylko zainstaluję sterowniki od karty dźwiękowej Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty. Nie mam pomysłu co z tym zrobić, zatem proszę wszystkich o pomoc. RE: Windows 7 - nie można zamknąć systemu - stingear - 16.06.2010 09:53 Jeżeli dzieje się tak tylko przez te sterowniki, to musisz znaleźć inne. Poszukaj na stronie producenta, proponuję skorzystać z tych pod Vistę, albo użyć programu DriverMax, on sam Ci znajdzie, pobierze i zainstaluje sterowniki. Więcej na temat tego programu znajdziesz na naszym forum. |