Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa (/klopot-z-uruchomieniem-programu-prosba-o-konfiguracje-antywirusa-7225-t) |
Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - bodziulla - 14.06.2010 19:29 Jeżeli myślę o tym samym bonusiku to wiesz jak to jest z tymi programami. RE: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - PLANETKA - 14.06.2010 19:31 Napisałem ci pw to odpisz na nie , to się szybciej dogadamy co i jak ok. RE: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - bodziulla - 14.06.2010 19:31 Wiesz odnośnie mnie ja korzystam z programów testowych ( bo jestem domowym użytkownikiem) a jak jest jakaś promocja w jakiej kolwiek gazecie to mam potem program bez bonusika jak to się zwie. Bo ogólnie program anty ma nas chronić a nie wiesz co jest w bonusiku RE: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - PLANETKA - 14.06.2010 19:33 No wiem co masz na myśli , ale tu o taki tam bajer biega itp czekam na pw. RE: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - bodziulla - 14.06.2010 19:37 Masz maila RE: Kłopot z uruchomieniem programu - prośba o konfigurację antywirusa - PLANETKA - 14.06.2010 19:39 Mam maila , czekam na gg ok. |