Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Nie mogę zainstalować sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Nie mogę zainstalować sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M (/nie-moge-zainstalowac-sterownika-karty-sieciowej-d-link-air-plus-dwl-g520m-7188-t)

Jak zainstalować sterownik karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - Liske - 12.06.2010 21:02

Witam.
Jestem nowy na se7en Forum.
Kupiłem kartę sieciową D-Link Air Plus DWL-G520M i nie mogę zainstalować sterowników do tej karty. Proszę o pomoc gdyż bez tego będę miał problem z internetem na moim komputerze.

System Windows 7 Ultimate 64 bity.
Z góry dziękuję za każdą pomoc.Uśmiechnięty

RE: Szukam sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - House - 12.06.2010 21:25

Co do aktualizacji sterowników to polecam zaznajomienie się z wątkiem Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada).

Ewentualnie prawoklik na sterownik który sam ściągałeś i uruchom jako administrator.

RE: Nie mogę zainstalować sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - Liske - 12.06.2010 22:12

Thx , sprawdzę ;D
Niestety, to nie pomaga ;///

RE: Nie mogę zainstalować sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - House - 13.06.2010 11:30

Wyskakuje jakiś błąd?. Jeśli tak to podeślij screena. Generalnie Windows sam powinien ściągnąć sterownik. Panel sterowania\System i zabezpieczenia\Windows Update i wyszukaj. (Powinien być w opcjonalnych).

RE: Nie mogę zainstalować sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - Liske - 13.06.2010 11:38

Windows nie może znaleźć sterów ,a z płyty nie może zainstalować ,a drivermax wywala błąd że jest nie znane urządzenie i nie może znaleźć sterów;/

RE: Nie mogę zainstalować sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - House - 13.06.2010 11:45

Wyjaśnij to zdanie "z płyty nie może zainstalować". Pytałem czy wyskakuje jakiś błąd, czy co się dzieje ?. O wiele łatwiej będzie CI pomóc, jeśli zaczniesz bardziej współpracować Cwaniak

edit: ściągnij i zainstaluj : [urln=ftp://ftp.dlink.pl/dwl/dwl-g520/driver_software/DWL-G520_drv_revB_4-70B923-S33_all_multi_20091117.zip]STEROWNIK KARTY[/urln] (wypakuj i uruchom jako administrator)

RE: Nie mogę zainstalować sterownika karty sieciowej D-Link Air Plus Dwl-G520M - Liske - 13.06.2010 17:47

Nie mogę zainstalować sterów gdyż wywala mi błąd "Fail install Drivers..."