Duży problem z zawiechami Windows 7 RC - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Duży problem z zawiechami Windows 7 RC (/duzy-problem-z-zawiechami-windows-7-rc-718-t) |
Duży problem z zawiechami Windows 7 RC - misioo - 21.07.2009 07:54 Witam! Mam duży problem z korzystaniem z Windows 7 RC build chyba 7100 wersja Ultimate 64-bity. Czasami komputer zamraża się bez powodu (np. chcąc wysłać tego posta już wcześniej kliknąłem wyślij i było to samo) - na myszkę nie reaguje, na klawiaturę też - pozostaje tylko restart. W zdarzeniach jest tylko coś takiego w pliku system błędy/krytyczne (to jest parę sekund przed zawieszką). Zródło Kernel-Power ID 43 Kategoria 63 Kod: - System Kod: - System RE: duży problem z zawiechami Windows 7 RC - misioo - 21.07.2009 14:05 zero pomysłów? jakby co to mój komp Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz 4 GB RAM Corsair GeForce GTX260 O/C |