zawieszenie systemu w czasie instalowania aktualizacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: zawieszenie systemu w czasie instalowania aktualizacji (/zawieszenie-systemu-w-czasie-instalowania-aktualizacji-7130-t) |
zawieszenie systemu w czasie instalowania aktualizacji - Minewra - 09.06.2010 08:05 posiadam system Win 7 64bit, home w poniedziałek 7.06.2010 system pobrał nową aktualizacje. przy wyłączaniu systemu nastąpiła jak zawsze instalacja z informacja: "nie wyłączaj zasilania, instalowanie aktualizacji 1 z 1" czy coś takiego instalował się długo ale się nie wyłączył. po godzinie wyłączyłam komputer ale przeszedł w stan uśpienia, (cały czas niebieskie tło z komunikatem instalacji) teraz gdy go włączam nadal wyświetla się ten komunikat i nic więcej, był włączony kolejną godzinę nie wiem co z nim dalej zrobić. proszę o pomoc. dodam że nie wiem dokładnie jaka to była aktualizacja, ale była nie duża bo szybko się pobrała. |