![]() |
Rozwiązany Brak internetu na Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Brak internetu na Windows 7 (/brak-internetu-na-windows-7-7105-t) |
Brak internetu na Windows 7 - Silvatrez - 07.06.2010 21:36 Witam kolegów. Mam taki ot o problem. Posiadam internet radiowy z anteną itd. Wcześniej było wszystko OK. Spalił mi się AP i właściciel sieci wymienił mi na nowy itp. Internet był do czasu. Miałem Windows 7. Przestał działać zarówno na zintegrowanej karcie jak i zwykłem pod pcie. No nic, myślę sobie zadzwonię do gościa i tak gadaliśmy i wyszło niby, że urządzenie od którego wychodzi przewód Ethernet znów się popsuło. Z ciekawości zainstalowałem XP i o dziwo net działa na karcie tej pod PCIE a nie działa na Integrze i ani tu ani tu na Win 7. Co mam w tej sprawie zrobić? Adres MAC się przyda? Proszę o pomoc koledzy :-/ RE: Brak internetu na Windows 7 - Marys - 07.06.2010 22:25 Sprawdź sterownik pod Win7 RE: Brak internetu na Windows 7 - Silvatrez - 08.06.2010 11:36 Próbowałem wszystkiego heh. Ale się wczoraj udało zrobiłem ipconfig/flushdns działa jak marzenie ![]() |