Rozwiązany Gadżet: Temperatura Procesora P4 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Gadżety Windows 7 (/gadzety-windows-7-32-f) +---- Wątek: Rozwiązany Gadżet: Temperatura Procesora P4 (/gadzet-temperatura-procesora-p4-7089-t) |
Gadżet pokazujący temperaturę procesora - WuuHacz - 06.06.2010 22:31 Witam! Szukam jakiegoś gadżetu który w połączeniu z jakimś programem do odczytu temperatur da mi wykres na gadżecie pulpitu. Mój procesor to Intel Pentium 4 3,01Ghz i chciałbym aby na moim pulpicie była wyświetlana temperatura. Chodzi o gadżet do systemu Windows 7 RE: Gadżet: Temperatura Procesora P4 - stingear - 06.06.2010 22:51 Z tego co kojarzę jest jeden gadget, który pokazuje temperaturę procesora oraz jego użycie. Do działania potrzebuje uruchomionego w tle programu CoreTemp. Gadget do pobrania tu: KLIK. Działa z każdym procesorem. RE: Gadżet: Temperatura Procesora P4 - WuuHacz - 06.06.2010 23:08 CoreTemp nie obsługuje mojego procesora RE: Gadżet: Temperatura Procesora P4 - bodziulla - 07.06.2010 01:58 Hej. Może zainteresuje Ciebie taki programik SpeedFanMeter link do pobrania: http://www.sendspace.com/file/4vvzsz Pzdr RE: Gadżet: Temperatura Procesora P4 - WuuHacz - 07.06.2010 09:51 I do tego programu normalnie będę mógł zainstalować jakiś gadżet który będzie mi pokazywał temperaturę? RE: Gadżet: Temperatura Procesora P4 - bodziulla - 07.06.2010 13:34 On się już sam instaluje jako gadget na pulpicie. Pokazując temp i zużycie. Najlepiej spróbuj i zobaczysz czy Tobie pasuje i czy faktycznie o to Tobie chodzi. Bo sam interfejes jest dość ubogi, ale praktyczny w stosunku dla Ciebie i spełnia funkcje jakie chciałeś? Pzdr RE: Gadżet: Temperatura Procesora P4 - DUSTER119 - 09.01.2011 15:11 Witam serdecznie, przepraszam ze tak odkopuje temat, ale chcialbym się dowiedzieć jednej rzeczy mianowicie ten programik który @up podal na sendspace, sciagnalem zainstalowalem i tu pojawia się problem Wszystkie wartości jakie pokazuje to 0. Wiecie może jak temu zaradzić? |