![]() |
Programy otwierają się jako "otwórz za pomocą" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Programy otwierają się jako "otwórz za pomocą" (/programy-otwieraja-sie-jako-otworz-za-pomoca-7057-t) |
Programy otwierają się jako "otwórz za pomocą" - Asker - 05.06.2010 15:06 Mam problem z otwieraniem programów [firefox, gimp, wor itp.]. Gdy chcę otworzyć któryś z nich windows [7] pyta się mnie "za pomocą jakiego programu ma go otworzyć". Wie ktoś co z tym zrobić? PS. Te problemy występują tylko na moim koncie :/ RE: Programy otwierają się jako "otwórz za pomocą" - War_3_ - 05.06.2010 15:12 Przywróć system do stanu sprzed problemu. Najprawdopodobniej to infekcja wirusowa, więc sprawdź kompa antywirem aktualnym i malwarebytes od spyware przed przywróceniem. |