![]() |
Problem ze sterownikami od modemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem ze sterownikami od modemu (/problem-ze-sterownikami-od-modemu-702-t) |
Problem ze sterownikami od modemu - adik230 - 18.07.2009 18:38 Cześć i czołem ![]() A więc mam mały problem zainstalowałem dziś Windows 7-ke x64, tylko że nie moge zainstalować sterowników od modemu (motorola SB4200) i gdzieś wyczytałem że można to zrobić nie przez USB, a port enthernet ![]() ![]() RE: problem ze sterownikami od modemu - lc0ne - 18.07.2009 19:27 Po prostu zamiast przez kabel USB łączysz się z routerem/modemem za pomocą kabla ethernet (do karty sieciowej) ![]() Jedyne co musisz posiadać to: 1. Karta sieciowa (takie wejście) ![]() 2. Kabel Ethernetowy ![]() Wpinasz tu gdzie jest napisane Ethernet a drugą końcówkę w sieciówkę ![]() I to tyle ![]() RE: problem ze sterownikami od modemu - adik230 - 18.07.2009 20:07 Dzięki dzięki Przyjacielu ![]() Sterowniki mam zainstalowane, bo karta sieciowa jest już w płycie głównej, ale nadal powiewa nad nimi mały trójkącik (instalowałem je 2 razy) ale to może wina kabla bo chyba mam nie taki jak trzeba ![]() dzięki i pozdrowionka |