![]() |
Windows nie wykrywa urządzeń - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Windows nie wykrywa urządzeń (/windows-nie-wykrywa-urzadzen-6985-t) |
Windows nie wykrywa urządzeń - Leonidas123 - 01.06.2010 19:53 Witam. Od pewnego czasu, tj. od kilku dni mój komputer nie wykrywa żadnych urządzeń oprócz myszki i klawiatury. Jest to uciążliwe: nie mam dźwięku, nie mogę podłączyć pendrive'a, kamerki itp. Po wejściu w menedżera urządzeń nic się nie wyświetla. Nic nigdzie nie zmieniałem, przeskanowałem komputer i niby jest ok. Prosiłbym o pomoc. RE: Windows nie wykrywa urządzeń - ihatebuffering - 01.06.2010 20:45 Witam, najszybciej będzie jak przywrócisz system do momentu przed tym incydentem. W menu start wpisz "przywracanie systemu" i wybierz punkt przywracania z datą kiedy jeszcze wszystko działało. RE: Windows nie wykrywa urządzeń - Nostromo - 01.06.2010 22:53 A czy tego problemu nie spowodowała ostatnio pobrana aktualizacja... ? RE: Windows nie wykrywa urządzeń - Leonidas123 - 02.06.2010 12:59 Przywracanie systemu nie pomogło, a co do aktualizacji to raczej nie, bo nikt z kolegów tak nie miał. RE: Windows nie wykrywa urządzeń - ihatebuffering - 02.06.2010 15:22 Czyli mówisz że nie wykrywa Ci urządzeń tylko na USB ? Jeśli tak to może być problem ze sterownikiem lub z portami USB na płycie głównej. Zaktualizuj sterowniki magistrali USB poprzez Drivermaxa. Porada. |