![]() |
Rozwiązany Program eksplorator Windows przestał działać (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Program eksplorator Windows przestał działać (rozwiązany) (/program-eksplorator-windows-przestal-dzialac-rozwiazany-6959-t) |
Program eksplorator Windows przestał działać (rozwiązany) - gumis26 - 31.05.2010 14:21 Witam. Podczas próby uruchomienia Panelu sterowania w Windows 7 Prof. pojawia się komunikat jak w temacie po czym zamyka się Panel sterowania i koniec. Macie jakiś pomysł na takie zachowanie Windowsa? Z góry dziękuję, gumis26. RE: Program eksplorator Windows przestał działać - bodziulla - 31.05.2010 15:06 Hej. Są różne przyczyny takiego zachowania. Wgranie czegoś tak jak nie trzeba i/lub programu niewiadomego pochodzenia, bądź odinstalowanie programu potrafi zachwiać równowagę. Możliwa jest infekcja itd. itp. Można wyliczyć sporo powodów włączając w to działanie użytkownika. Moim zdaniem użyj opcji Napraw system (poprzez przywracanie systemu), ewentualnie zrób skan jakimś programem "Combofix"czy nie masz infekcji (tutaj akurat strzelam) i sprawa załatwiona, tak przynajmniej ja myślę. Pzdr. RE: Program eksplorator Windows przestał działać - gumis26 - 02.06.2010 12:22 Witam Miałeś kolego rację. Problem powstał po zainstalowaniu Firebirda 1.5. Po odinstalowaniu problem się rozwiązał. Po zainstalowaniu nowszej wersji firebirda windows chodzi bez zarzutów ale za to aplikacja nie działa ![]() Ale na szczęście to już nie mój problem ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję za wskazówki Pozdrawiam gumis26 |