![]() |
Brak możliwości pobierania przez akcelerator pobierania plików - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Brak możliwości pobierania przez akcelerator pobierania plików (/brak-mozliwosci-pobierania-przez-akcelerator-pobierania-plikow-6953-t) |
Brak możliwości pobierania przez akcelerator pobierania plików - pavlos89 - 31.05.2010 12:13 Witam wszystkich, Mam taki problem, a mianowicie, wczoraj sformatowałem dysk, zainstalowałem świeżą kopię Windows 7 Professional, zainstalowałem wszystkie zalecane aktualizacje, następnie po instalowałem wszystkie ważne programy antywirusa, firewall itd i gdy chciałem pościągać za pomocą FlashGeta inne programy (kodeki, directxa itd) pokazało się że nie można ściągnąć, pomyślałem, że może winna FG więc zainstalowałem kilka innych akceleratorów pobierania i w każdym występuję ten sam błąd. Potem pomyślałem że to może być wina firewalla lub antywirusa, niestety nawet po ich wyłączeniu to samo się działo. W akcie desperacji ponownie sformatowałem dysk i zanim cokolwiek zacząłem instalować (aktualizacje, programy itd) sprawdziłem czy działa ściąganie przez FlashGeta i nie miałem żadnych problemów. Więc pomyślałem że wtedy coś na modziłem i że już będzie ok. Ale po zainstalowaniu aktualizacji znowu ten sam problem wystąpił. Przy pobieraniu przez przeglądarkę nie ma żadnych problemów. Był bym wdzięczny za pomoc ![]() Zainstalowały się tylko dwie aktualizacje po pierwszym restarcie komputera (teraz chcą się instalować kolejne, ale na razie tego nie robię): ![]() Log z FlashGeta Kod: Mon May 31 13: 06: 02 2010 Łączenie download.microsoft.com: 80 Przy większości akceleratorów powtarza się ten błąd: Błąd przy tworzeniu lub otwieraniu pliku Przed sformatowaniem dysku takie problemy nie występowały. Pozdrawiam i liczę na pomoc bo mi już brakuję pomysłów ![]() RE: Brak możliwości pobierania przez akcelerator pobierania plików - stingear - 31.05.2010 13:25 Odinstaluj aktualizacje, skoro przed ich pobraniem działało. Tak szczerze ja nie pobieram aktualizacji wcale i system działa mi stabilnie i dobrze, bo jak na początku pobierałem, to były problemy. Spróbuj je wywalić i sprawdź czy wtedy będzie działać. |