Zawieszanie się programu Google Earth - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Zawieszanie się programu Google Earth (/zawieszanie-sie-programu-google-earth-6945-t) |
Zawieszanie się programu Google Earth - stal1 - 30.05.2010 19:33 Po uruchomieniu Google Earth ( Win 7 64 bit) wiesza komputer ( niebieski ekran) ale udało mi się przeczytać, że coś ze sterownikiem ekranu. Czy już ktoś rozwiązał ten problem? RE: Google Earth - House - 30.05.2010 19:34 Zaktualizuj sterowniki. Polecam zaznajomienie się z wątkiem Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada). RE: Zawieszanie się programu Google Earth - stal1 - 30.05.2010 22:22 Sterowniki najnowsze ale dalej nie działa RE: Zawieszanie się programu Google Earth - Zwiru_NS - 24.07.2010 11:38 Hej ! Nie mam BSOD ale mam inny problem. Google earth po jakimś czasie użytkowania zwyczajnie się zawiesza. Tzn. wyskakuje komunikat ze program nie odpowiada... Czy to jest jakiś ogólny problem z kompatybilnością z 64 bitowym systemem czy po prostu u mnie jest coś nie tak ? |