Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Photoshop CS3 - instalator odmawia posłuszeństwa - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Photoshop CS3 - instalator odmawia posłuszeństwa (/photoshop-cs3-instalator-odmawia-posluszenstwa-6934-t)

Photoshop CS3 - instalator odmawia posłuszeństwa - puertainsue - 30.05.2010 16:01

Mam problem z instalacją Adobe Photoshop CS3 - na samym początku instalator informuje o niekompatybilności (ma być XP SP3, albo Vista). Dziwi mnie to jednak, ponieważ wcześniej Photoshop działał bez zarzutu (przed reinstalowaniem systemu). Dodam, że zainstalowałem wszystkie możliwe aktualizacje z Windows Update - nie rozwiązało to problemu.

Wersja Windows 7 pochodzi z MSDNAA. Może ktoś wie, co robię źle? (na forum pojawiały się wątki o problemach, ale były one innego typu)
Tryb zgodności i Uruchomienie jako administrator, nic nie daje. Próbowałem 3 różne wersje PS'a i to również nie pomogło.

RE: Photoshop CS3 - instalator odmawia posłuszeństwa - House - 30.05.2010 16:28

Zapraszam do odwiedzenia wątku Tajna broń Windows 7 - tryb XP Mode (tutorial).
Powinno pomóc.

RE: Photoshop CS3 - instalator odmawia posłuszeństwa - bodziulla - 30.05.2010 20:51

Hej.