![]() |
Nie mogę rozegrać kampanii Command & Counquer Red Alert 3 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Nie mogę rozegrać kampanii Command & Counquer Red Alert 3 (/nie-moge-rozegrac-kampanii-command-counquer-red-alert-3-6906-t) |
Nie mogę rozegrać kampanii Command & Counquer Red Alert 3 - Ozi827 - 28.05.2010 22:06 Witam mam problem tą grą, a mianowicie nie mogę rozegrać kampanii ponieważ wyskakuje mi błąd: ![]() Proszę o pomoc. RE: Command & Counquer Red Alert 3 - House - 28.05.2010 22:11 Błąd gry. Możesz spróbować: 1. Instalacji wszystkich możliwych patchów. 2. Uruchomienie gry jako administrator 3. Uruchomienie gry w trybie zgodności 4. Dodanie gry do zaufanych w antywirusie 5. Instalacja najnowszych sterowników RE: Nie mogę rozegrać kampanii Command & Counquer Red Alert 3 - Ozi827 - 29.05.2010 13:30 Najwidoczniej z moim PC jest coś nie tak jak powinno, gdyż C&C tak jak i The Settlers IV działają poprawnie u mojego brata, który posiada laptopa Toshiba Satellite A200-1ZB. Dziękuje za pomoc. Jakie sterowniki mógłbym jeszcze zainstalować aby poprawnie działały wszystkie gry na moim PC? Zainstalowałem już najnowsze wersje sterów do: grafiki/płyta główna/DirectX. |