Brak dźwięku w przednim panelu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Brak dźwięku w przednim panelu (/brak-dzwieku-w-przednim-panelu-6879-t) |
Brak dźwięku w przednim panelu - StoProcent - 27.05.2010 20:03 Witam, mimo podłączenia - myślę że wszystko ok, przedni panel nie ma dźwięku, co zrobiłem źle, jakaś moja wina w podłączaniu czy to w systemie, nie wiem co więcej tutaj pisać..... Pytajcie i szybko Wam będę odpowiadał bo liczę na szybkie rozwiązanie sprawy. RE: Brak dźwięku w przednim panelu - House - 27.05.2010 20:08 Skoro nie ma dźwięku to pewno nie podłączone do płyty kabelki RE: Brak dźwięku w przednim panelu - StoProcent - 27.05.2010 20:10 No są od tego do tego ;/... Czekaj foty porobię. Edit: Tam jest jeden kabel? Bo ogółem mam 3 wtyczki ale mam tam 2 usb które nie są mi i tak potrzebne chociaż bym mógł je podłączyć ale to chyba usb a nie audio...? Dobra zdjęć nie mogę nawet wgrać bo internet nie działa, co mi poradzicie no bo ja zaraz tutaj nie wytrzymam ! RE: Brak dźwięku w przednim panelu - pestycyd - 27.05.2010 22:09 Jaka karta dźwiękowa? W Biosie włączone "Front Panel support HD albo AC97"? |