Sterowniki to FN keys dla Toshiba Satellite A200 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterowniki to FN keys dla Toshiba Satellite A200 (/sterowniki-to-fn-keys-dla-toshiba-satellite-a200-684-t) |
Sterowniki to FN keys dla Toshiba Satellite A200 - muzyk - 15.07.2009 09:13 Witam..szukam działających sterowników do przycisku FN na klawiaturze w toshiba satellite..niewiem jak sie to dokładnie nazywa..chyba controls..w każdym razie zainstalowałem sterowniki ze strony toshiby dla Visty i niestety nie działa... w poprzednich systemach windows po wciśnięniu klawisza FN z góry ekranu wysuwało się menu z opcjami systemowymi jak np jasność podświetlania ekranu, głośność systemowa, przełączanie między trybami zasilania, on/off wireless communication, numpad itp itd. RE: Sterowniki to FN keys dla toshiba satellite A200 - Slashdub - 15.07.2009 14:57 Tylko w Viscie wysuwalo sie to menu, w przypadku XP jak dobrze pamietam to pokazywaly sie same ikony w zaleznosci jaka kombinacje sie wybralo. Mi w Toshibie (inne seria) bez instalacji tej aplikacji dzialaja klawisze do regulajcji jasnoscia ekranu oraz blokowania laptopa i tylko te Jesli Ci reszta nie dziala, nawet po instalacji stosownej aplikacji to na razie nie beda dzialac. Trzeba bedzie poczekac na nowe modele laptopow, ktore beda sprzedawane z Win7 i pobrac aplikacje do tych modeli. Moze wtedy zadziala. Ewentualnie na necie mozna poszukac czy ktos nie przerobil wersji z Visty. RE: Sterowniki to FN keys dla Toshiba Satellite A200 - muzyk - 11.08.2009 11:25 Hm...no wszystko ok tyle, że kumpel ma Toshiba Satellite A300 cośtam i jemu te wysuwane menu z góry ekranu po naciśnięciu FN key'a działa jak w Viscie..:/ RE: Sterowniki to FN keys dla Toshiba Satellite A200 - lecho321 - 27.10.2009 22:42 A jak się nazywa ten sterownik do FN na stronie TOSHIBY?? sorki już mam.A na stronie toshiby nie ma sterownika do FN dla Visty z tego co teraz sprawdzałem jest tylko dla XP:/ |