![]() |
Rozwiązany Problem CS 1.6 - jak ustawić czarne paski na monitorze (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany Problem CS 1.6 - jak ustawić czarne paski na monitorze (rozwiązany) (/problem-cs-1-6-jak-ustawic-czarne-paski-na-monitorze-rozwiazany-6839-t) |
Problem CS 1.6 - jak ustawić czarne paski na monitorze (rozwiązany) - Thheeee - 25.05.2010 14:49 Witam, Mam następujący problem; otóż jestem użytkownikiem monitora Samsung SyncMaster 931BW, widziałem wiele problemów na temat tego aby usunąć te paski, jednak ja mam problem ponieważ chciałbym je mieć. Posiadam zainstalowane najnowsze sterowniki ze strony producenta i w opcjach Catylast nie posiadam możliwości skalowania obrazu. Istnieje jakaś możliwość zdobycia tych pasków ? Pozdrawiam, Thheeee RE: Problem CS 1.6 - Chcę czarne paski na monitorze - Thheeee - 25.05.2010 17:09 Rozwiązałem już problem, poprzez zmianę sterowników na starszą wersję. |