![]() |
Warcraft III - błąd pliku z danymi przy instalacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Warcraft III - błąd pliku z danymi przy instalacji (/warcraft-iii-blad-pliku-z-danymi-przy-instalacji-6798-t) |
Warcraft III - błąd pliku z danymi przy instalacji - Paijan - 23.05.2010 12:25 Gdy chcę, zainstalować Warcraft III wyskakuje mi błąd. Najnowsza wersja Windows, na której wg wymagań powinno chodzić, to Windows Vista. Z moich doświadczeń wynika, że jeśli coś w wymaganiach ma chodzić na Viście, to chodzi też na siódemce. Mało profesjonalne, ale prawdziwe... Tutaj nie można nawet zainstalować. Od razu mówię, że to 100% oryginałka i w dobrym stanie. U kolegi z Windows XP chodziło. Mój system to Windows 7 home premium 64bit. Załączam obrazek z błędem: ![]() RE: Warcraft III - błąd pliku z danymi przy instalacji - yczwał - 23.05.2010 12:55 Na pierwszy rzut oka wygląda na błąd odczytu plik. Próbowałeś zrzucić pliki i foldery z płyty na dysk i wtedy spróbować? RE: Warcraft III - błąd pliku z danymi przy instalacji - ihatebuffering - 23.05.2010 12:55 Błąd CRC wskazuje na uszkodzony nośnik, najprościej będzie zrobienie obrazu płyty np Alcohol-em 120% i instalacja gry z zamontowanego obrazu np Daemon Tools-em . Jeśli podczas tworzenia obrazu wyskoczy błąd to masz uszkodzony nośnik lub napęd sobie nie radzi z odczytem. |