Brak dźwięku w Windows7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Brak dźwięku w Windows7 (/brak-dzwieku-w-windows7-6781-t) |
Brak dźwięku w Windows7 - seho - 22.05.2010 12:17 Witam miałem windows7 HP i nagle przestał działać dźwięk. Nic się nie dało zrobić, koło zegarka jest głośnik jak włączę muzykę to pasek dźwięku się rusza, ale nic nie słychać. Testowałem inne głośniki i na żadnych nie ma dźwięku. Wiec zrobiłem format i wgrałem sobie Windows 7 Ultimate i dalej nic. Co mam zrobić, czytałem na różnych forach że należy pobrać sterowniki ze strony producenta. Ale ja wiem tylko tylko że moja płyta główna to Intel, i nic więcej. Pomożecie? RE: Brak dźwięku - House - 22.05.2010 12:23 Co do aktualizacji sterowników to polecam zaznajomienie się z wątkiem Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada). RE: Brak dźwięku - seho - 22.05.2010 13:01 Zrobiłem wszystko to co podał mi kolega wyżej i nic to nie dało, mam najnowsze sterowniki a dzwięku dalej nie ma. 10 min później. Włączyłem testuj głośniki i jest szum z głośników. Ale jeśli włącze muzykę lub gram w coś to dzwięku nie ma co jest źle? A i jeszcze jedno jeśli kliknę na głośnik koło zegara to świecą się słuchawki ( i przy nich rusza sie suwak gdy muzyka gra) a ikonka głośnika jest szara ? |