![]() |
Rozwiązany Problem po uaktualnieniu Windows Vista hp do Windows 7 hp (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem po uaktualnieniu Windows Vista hp do Windows 7 hp (rozwiązany) (/problem-po-uaktualnieniu-windows-vista-hp-do-windows-7-hp-rozwiazany-6708-t) |
Problem po uaktualnieniu Windows Vista hp do Windows 7 hp (rozwiązany) - tiguandawid - 18.05.2010 14:10 Witam mam problem. Mam laptopa Toshiba Satellite A200-1hv już 2 lata oryginalnie był tam system Windows Vista 32 bity. Zainstalowałem ostatnio uaktualnienie do systemu Windows 7, znalazłem i zainstalowałem sterowniki od systemu Windows XP oraz Visty 64 bitowej ponieważ jest tylko 1 sterownik dla Windows 7 64x. Jeden problem to czytnik kard sd który nie znajduje żadnych kard tak jakby był odłączony a 2 problem i to dla mnie gorszy ze względu na to ze dużo korzystam ze skype to mikrofon który bardzo cicho chodzi tzn. osoby z którymi rozmawiam praktycznie z odległości 20 cm od mikrofonu mnie nie słyszą muszę mieć głowę przy samym mikrofonie aby było słychać. Jak temu zaradzić. Proszę o pomoc i wyrozumiałość jeśli zrobiłem coś nie tak RE: Problem po uaktualnieniu Windows Vista hp do Windows 7 hp - Sychu154 - 18.05.2010 15:41 Może po prostu wystarczy że zainstalujesz nowe sterowniki do karty dźwiękowej ![]() RE: Problem po uaktualnieniu Windows Vista hp do Windows 7 hp - tiguandawid - 19.05.2010 17:09 (18.05.2010 15:41)Sychu154 napisał(a): Może po prostu wystarczy że zainstalujesz nowe sterowniki do karty dźwiękowej Niestety nie pomaga RE: Problem po uaktualnieniu Windows Vista hp do Windows 7 hp - House - 19.05.2010 17:14 Zwiększ poziom czułości mikrofonu Panel sterowania\Sprzęt i dźwięk\Dźwięk\Nagrywanie\Twój mikrofon\Prawoklik\Właściwości\Poziomy. Co do aktualizacji sterowników to polecam zaznajomienie się z wątkiem Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada). RE: Problem po uaktualnieniu Windows Vista hp do Windows 7 hp - tiguandawid - 31.05.2010 20:16 Pomogło, wszystko już działa, dziękuje za pomoc. Jak zwykle mogłem na was liczyć. |