![]() |
Nie mam praw administratora - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Nie mam praw administratora (/nie-mam-praw-administratora-6702-t) |
Nie mam praw administratora - sakkaes27 - 18.05.2010 03:41 Za każdym razem gdy coś robię wyskakuje mi że muszę to potwierdzić bo nie mam jakiś praw admina, tak jak na tym screenie to nie tylko jak zmieniam nazwę... Różnie jak np. chciałem wgrać gg pisało że nie jestem adminem i nie mogę to musiałem PPM>Uruchom jako admin... Jak to wyłączyć? SCREEN >> ![]() RE: Nie mam praw administratora - Portator - 18.05.2010 06:16 Witaj. Wyszukiwarka na forum, jest cudownym lekiem na wiele problemów. Tam można się dowiedzieć, że - panel sterowania > konta użytkowników > ( najpierw zmień typ swojego konta ), > zmień ustawienia kontroli konta użytkownika. Opcja wyłącz, likwiduje powiadomienia. Jeżeli nie zadziała ta opcja, to uruchom cmd jako administrator i wpisz Net user administrator /active:yes ,potem się wyloguj i powinno być konto administrator obok Twojego, z niego wykonasz potrzebne zmiany. Powodzenia |