Rozwiązany Usuwanie wersji RC (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Rozwiązany Usuwanie wersji RC (rozwiązany) (/usuwanie-wersji-rc-rozwiazany-6669-t) |
Usuwanie wersji RC (rozwiązany) - venom32 - 16.05.2010 11:39 Witam, chciałbym w końcu pozbyć się wersji RC przy okazji nie uszkadzając instalacji Win XP. Mam w związku z tym parę pytań. Po pierwsze: Czy mogę po prostu usunąć foldery instalacji siódemki? Po drugie: Jak przywrócić bootloader Windows XP? Z góry dziękuję za pomoc. Smile Swoją drogą, nie musisz się tak czepiać, Sławektor , nikogo swoją wypowiedzią nie obraziłem, a Ty już ją do kosza :-/ RE: Usuwanie wersji RC - House - 16.05.2010 12:20 Cytat:Uruchom konsole odzyskiwania z płyty win XP, potem format Partycji na którym był Windows 7 i wydaj polecenie fixmbr i bootfix lub odwrotnie RE: Usuwanie wersji RC - venom32 - 16.05.2010 12:23 Ok, dzięki |