Problem z "Urządzenia i drukarki" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z "Urządzenia i drukarki" (/problem-z-urzadzenia-i-drukarki-6655-t) |
Problem z "Urządzenia i drukarki" - kwachukwachu - 15.05.2010 23:25 Jak w temacie - problem z "Urządzenia i drukarki" w panelu sterowania. Wchodząc do Panel sterowania --> Urządzenia i drukarki - okno się uruchamia, ładuje zielony pasek prawie do końca, po czym zatrzymuje się i w oknie jest tylko białe tło. Co może być przyczyną i jak to rozwiązać? Z góry przepraszam, jeśli nie tu dodałem temat, lecz jestem na tym forum raptem od 8 minut. RE: Problem z "Urządzenia i drukarki" - lukis_123 - 16.05.2010 13:40 Mam dokładnie ten sam problem, mam system Windows 7 Home Premium, chyba musimy poczekać na odpowiednią aktualizację od Microsoft RE: Problem z "Urządzenia i drukarki" - ihatebuffering - 16.05.2010 13:47 Może to świadczyć o błędnym sterowniku do drukarki. Proponuję odinstalowanie drukarki i zainstalowanie sterowników ze strony producenta lub przez drivermaxa, Porada |