![]() |
Rozwiązany Resetowanie ustawień okien (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Resetowanie ustawień okien (rozwiązany) (/resetowanie-ustawien-okien-rozwiazany-6627-t) |
Resetowanie ustawień okien (rozwiązany) - kewin - 14.05.2010 20:11 Witam dzisiaj trochę pobawiłem się ustawieniami okien i mam pytanie jak je zresetować żeby były jak oryginalne ponieważ teraz wyglądają gorzej niż wcześniej a tak dokładnie nie wiem co zmieniłem. Jednym z najbardziej uciążliwych spraw to podczas przemieszczania okna jest tylko sama ramka a nie całe okno z danymi. RE: Resetowanie ustawień okien - ihatebuffering - 14.05.2010 20:17 Najlepiej przywróć system do poprzedniego stanu, w menu start wpisz "przywracanie systemu", wybierz inny punkt przywracania i wybierz taki który ma datę zanim zacząłeś grzebać w okienkach ![]() RE: Resetowanie ustawień okien - kewin - 14.05.2010 22:02 Chodzi mi o to jeśli chcesz przemieścić gdzieś ono systemowe to klikasz na nie i przemieszczasz ale masz na nie widok a ja przemieszczam ramkę. Jeśli dale nie wiesz o co mi chodzi to zamieszczam fotkę: ![]() Na tym zdjęciu przemieszczam to okna. RE: Resetowanie ustawień okien - House - 14.05.2010 22:09 Zrób tak jak kolega napisał przywróć system: Panel sterowania\System i zabezpieczenia\Kopia zapasowa/Przywracanie, lub wejdź Panel sterowania\System i zabezpieczenia\System\Zaawansowane Ustawienia Systemu\Wydajność i pozaznaczaj wszystko. RE: Resetowanie ustawień okien - kewin - 15.05.2010 10:25 Wielkie dzięki wszystkim za pomoc w rozwiązaniu mojego problemu zrobiłem jak napisał Dell: Panel sterowania\System i zabezpieczenia\System\Zaawansowane Ustawienia Systemu\Wydajność i teraz wszystko jest tak jak należy. |