![]() |
Jaki program pocztowy wybrać na Windows 7? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Jaki program pocztowy wybrać na Windows 7? (/jaki-program-pocztowy-wybrac-na-windows-7-6557-t) |
Jaki program pocztowy wybrać na Windows 7? - szados - 12.05.2010 10:52 Witam, mam prośbę o pomoc w wyborze programu pocztowego do Win 7. Do tej pory na win XP używałem Outlook Express i było ok. W Win 7 nie mogę używać programu "poczta" bo nie ma możliwości zabezpieczenia hasłem dostępu do poczty. Próbowałem Thunderbirda ale tez można obejść hasło i przeglądać wiadomości. The bit jest zakręcony i nie do końca spełnia wymagania. Wobec tego używam Outlooka 2007 ale jest kiepski, nie mogę dobrze go spersonalizować, nie ma podglądu zdjęć w wiadomości, trzeba dwa razy hasło wpisywać itp. I tu jest pytanie, jaki ewentualnie program byście polecali, który by miał funkcjonalność podobna do OE. Pozdrawiam, PS RE: Program pocztowy - jaki? - PLANETKA - 12.05.2010 11:16 No ja mam najłatwiejszy jaki jest tzn, Mozilla Tchundebird i nic lepszego mi nie trzeba 1 skonfigurowany, działa bezproblemowo polecam. RE: Program pocztowy - jaki? - szados - 12.05.2010 11:23 (12.05.2010 11:16)PLANETKA napisał(a): No ja mam najłatwiejszy jaki jest tzn, Mozilla Tchundebird i nic lepszego mi nie trzeba 1 skonfigurowany, działa bezproblemowo polecam. ale w mozilli inna osoba może wejść na twoja pocztę bez podania hasła a mi zależy na prywatności RE: Program pocztowy - jaki? - PLANETKA - 12.05.2010 11:39 E tam co ty wystarczy w opcjach ustawić , i nikt ci nie wejdzie bez przesady. RE: Program pocztowy - jaki? - izaw - 12.05.2010 12:00 OE jest chyba najmniej bezpiecznym programem poczty. Thunderbird ma większą funkcjonalność, bezpieczeństwo, można zwiększyć funkcjonalność przez dodatki. Polecam. RE: Program pocztowy - jaki? - osvch - 12.05.2010 12:05 Polecam Thunderbirda ![]() RE: Program pocztowy - jaki? - szados - 12.05.2010 13:01 (12.05.2010 12:05)osvch napisał(a): Polecam Thunderbirda to jak ustawić zabezpieczenia tak aby nie można było otworzyć thunderbirda bez hasła? RE: Jaki program pocztowy wybrać na Windows 7? - osvch - 12.05.2010 13:42 Wpis z Oficjalnego FAQ: Cytat:How can I access/change the Master Password? |